VIP-nachtje – verslag

Geplaatst op 19 apr 2023

VIP-nachtje

Zaterdag 15 en zondag 16 april stond het VIP-nachtje op de planning. Zaterdag vertrokken we met 22 enthousiaste jongeren naar kampgebouw Ahoy in Den Hout. Het weekend bestond uit verschillende spellen waar de jongeren punten mee konden verdienen. Een van de vippers zou uiteindelijk tot winnaar van het VIP-weekend uitgeroepen worden. We gingen meteen van start met de eerste activiteit: Crazy Vip. De jongeren moesten in woonwijken met allerlei dingen op de foto en konden daar punten mee verdienen. Bij terugkomst werd Levend Stratego gespeeld en daarna was het tijd om te gaan gourmetten. Na de gourmet gingen de jongeren lasergamen in het bos. In de tussentijd werd het kampgebouw omgetoverd tot een ware escaperoom. Nadat iedereen was ontsnapt, sloten we deze zonnige dag af met een dropping.

Na een kort nachtje startten we zondag met een ontbijtbuffet. Daarna kwamen Marjolein en Inge naar onze locatie om een dienst vanuit de jeugd- en jongerenkerk te verzorgen. Na de kerkdienst gingen de jongeren de strijd met elkaar aan tijdens de zeskamp. Voor de lunch stonden er broodjes knakworst op het menu en daarna was het alweer tijd voor de laatste activiteit: een gps-tocht door het bos.

Wij kijken terug op een erg geslaagd VIP-weekend. De jongeren en de leiding hebben genoten!

Namens alle kinderen en tieners willen wij u hartelijk danken voor de boodschappen en de donaties voor de boodschappen voor het kamp. We hebben heerlijk gegeten en gedronken!