start jeugdclubs – indeling avonden

Geplaatst op 01 okt 2022

De jeugdclub is gestart

Als u dit leest heeft de startmiddag van de jeugdclub al plaatsgevonden. We zijn in de week erna weer begonnen, dit seizoen met drie groepen en zes leidinggevenden.

Voor alle kinderen uit groep 4 t/m 8, die het leuk lijkt om alsnog naar de clubavonden te gaan komen, volgt hier de indeling voor het komende seizoen:

 

Groep           Dag en tijd                                           Leiding

4/5               woensdag 18.30 – 19.30 uur         Angelina en Melissa Bull

6                  donderdag 18.30 – 19.30 uur        Mirella van Berchum en Berdi Damen

7/8               donderdag 19.45 – 20.45 uur        Ellis Mi?i? en Sidonia Verschoor

 

Als invalleiding zijn dit jaar Annemijn Damen, Janneke Grobecker, Leonie Heuvelman en ondergetekende beschikbaar. Dat we op donderdag bij groep 7/8 een kwartier later beginnen dan normaal heeft vooral te maken met de rust die dat geeft bij de wisseling. Daarnaast is het nu ook beter haalbaar voor Sidonia en Ellis, die allebei uit hun werk komen op die avond.

Elke avond is er een ander programma met, na een korte opening, de ene keer wat knutselen, de andere keer een spel of spelletjes. We doen ook andere leuke dingen, zoals een Sinterklaasviering, een bingo-uurtje en we gaan meedoen met het kinderkerstfeest eind december. De kosten zijn € 7,50 per half jaar, maar uw kind mag natuurlijk altijd eerst een paar keer komen kijken of zij/hij het echt wel leuk vindt.

Het einde van het seizoen hopen we traditiegetrouw af te kunnen sluiten met een supergezellig kampweekend voor alle clubkinderen. We gaan van 14 t/m 16 april naar hetzelfde kamphuis als afgelopen jaar, kamphuis Ahoy in Den Hout (Oosterhout). Over het kamp volgt meer informatie in de loop van het seizoen, medio januari.

Als u nog vragen hebt, kun u altijd even mailen, bellen of een WhatsApp-bericht sturen.

Groetjes, namens alle clubleiding,

Jan Willem Veenman (06-40991770)

jeugdclubsleeuwijk@live.nl