Oproep van de Diaconie

Geplaatst op 10 dec 2023

Sinds maandag 20 november worden er 22 Oekraïense vluchtelingen opgevangen in het voormalige Sovak-gebouw aan de Munnikenland 85. Ook wonen hier een aantal jonge statushouders, weliswaar los van het woongedeelte van de Oekraïners. Het zou mooi zijn als we als kerk ons bekommeren om deze mensen en er mede voor zorgen dat zij zich welkom voelen in Sleeuwijk.

Samen met de Ontmoetingskerk willen we kijken op welke manier we iets voor hen kunnen betekenen. Door elkaar te ontmoeten, met elkaar iets te te ondernemen, een keer een extraatje te geven of gewoon te helpen met wat praktische zaken.

We willen een werkgroep samenstellen om concrete acties te bedenken en uit te voeren. Wil je hierin meedenken? Laat het dan weten aan de Diaconie door een mailtje te sturen. diaconie@hervormdsleeuwijk.nl