JJK op locatie

Geplaatst op 19 apr 2023

Zondag 16 april hadden we wel een hele bijzondere jeugd- en jongerenkerk, namelijk 1 op locatie. Onze jongeren waren met de VIP club een nachtje op kamp. De voorgangers, Marjolein en Inge, hebben dan ook de jeugd op zondagmorgen in het kampgebouw in Oosterhout opgezocht.

De dienst ging over het thema vertrouwen. We begonnen met een aantal vragen hierover en wat fijn om te zien dat alle jongeren wel iemand hebben die ze kunnen vertrouwen. Familie, een vriend of vriendin en voor veel jongeren hoorde God hier ook bij.

Het bijbelverhaal ging over Jezus die over het water naar de discipelen loopt en Petrus die naar Hem toe wil lopen, maar dan toch twijfelt. We begrijpen de twijfel van Petrus best wel en gaan met elkaar naar buiten om een aantal spellen te doen die met vertrouwen te maken hebben. Zo laten we ons achterover laten en vertrouwen erop dat we worden opgevangen. Ook zorgen we met elkaar dat we uit de knoop komen en maken we een levend labyrint.

Nog even wat lekkers en de dienst wordt afgesloten met de collecte, een gebed en de berengroet. Het was weer een zeer geslaagde dienst, met ondanks het korte nachtje veel betrokken jongeren.

We hopen op zondag 21 mei om 10 uur weer veel jongeren in de Skybox te zien.