gemeentemiddag 26 juni: info – aanmelden – gezocht

Geplaatst op 04 jun 2021

Info

De voorbereidingen voor de gemeentemiddag zijn in volle gang. Er zijn ook al heel wat aanmeldingen binnen. We zijn daar blij mee. Met uw aanmelding geeft u aan het ontmoeten van andere gemeenteleden belangrijk te vinden. Gelukkig wordt er steeds meer mogelijk en gemeenteleden bezoeken elkaar al weer her en der.

Het is niet vanzelfsprekend meer om met grotere groepen bij elkaar te komen. Dat realiseren wij ons zeker. De coronamaatregelen zoals ze nu zijn blijven in en rond ons kerkgebouw gelden. Wanneer je zit of buiten bent hoef je geen mondkapje op, anders wel. Overal staan pompjes met handalcohol en we proberen ons aan de anderhalve meter afstand te houden.

De opstelling van het meubilair is ruim genoeg om tijdens het knutselen en dergelijke een praatje te kunnen maken. Ook tijdens de interessante film over de orgelrenovatie en de lichtvoetige reis door klassieke muziek in de kerkzaal is er lucht en ruimte. Er zijn ook allerhande  activiteiten die buiten plaatsvinden.

En geeft u zich vooral op! Dit is nodig voor alle voorbereidingen.

Aanmelden bij: (liefst zo snel mogelijk ivm voorbereidingen)

Joke van der Beek:  06 44 63 01 28  / jokevanderbeek@freeler.nl

pastoraat@hervormdsleeuwijk.nl

jeugd@hervormdsleeuwijk.nl

We willen graag van u weten:

• Of u komt, met hoeveel personen
  • Of u vervoer nodig heeft
  • Of u zich wilt inschrijven voor een wandeling op de Groesplaat .
  • Of u zich wilt inschrijven voor bespreken van een Zuid Afrikaans gedicht
  • Of u deel wilt nemen aan de Chinese maaltijd met elkaar. (eigen bijdrage is 5 euro p.p.)

Gezocht

Wij zijn nog opzoek naar:

Badkamertegeltjes in oranje/geel en blauw/grijs, ongeveer 6-10 stuks per kleur

Veren, grassen en niet te grof groen voor in het boeketje dat bij bloemschikken gemaakt kan worden

Mensen voor hand-en-span diensten bij opbouwen en opruimen

Laat het ons weten als u iets voor ons kunt betekenen!

Marjolein, Manon en Joke