Drie gemeenteleden zijn kort na elkaar overleden

Geplaatst op 06 apr 2022

Op donderdag 31 maart is op 93-jarige leeftijd overleden dhr. R Buurma, wonende aan de Knotwilg te Almkerk. Dhr. Buurma is in besloten kring begraven. De rouwkaart treft u hier aan: Rouwkaart Rob Buurma
We leven mee met zijn kinderen, hun partners en zijn kleinkinderen die vorig jaar juni ook al afscheid moesten nemen van hun moeder en oma en we bidden dat ze als familie elkaar tot troost en steun mogen zijn.

Op zaterdag 2 april j.l. is plotseling overleden mw. Nel van Elzelingen vd Bos op 85-jarige leeftijd.
Nel v. Elzelingen woonde aan de Nieuwe Es en verhuisde vanwege haar gezondheid pas twee weken geleden naar de Riethorst te Geertruidenberg.
De rouwkaart treft u hier aan: Rouwkaart Nel van Elzelingen
Op 11 april zou mv. van Elzelingen jarig zijn. Nel overleed op dezelfde dag als haar man 13 jaar geleden..
De crematie vindt plaats op zaterdag 9 april te Nieuwkuijk.
We wensen haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte en God’s troostende nabijheid bij dit gemis en verdriet.

Afgelopen zondag 3 april overleed na een lange ziekteperiode dhr. J.C. Jagtenberg aan de Munnikendreef. Jan Jagtenberg zou op 12 april 76 jaar worden. De rouwkaart treft u hier aan: Rouwkaart Jan Jagtenberg
De herdenkingsdienst vindt plaats op zaterdag 9 april om 12.15 uur in onze kerk. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.
Wij condoleren zijn vrouw Dicky, hun kinderen Bjørn en Silvia en hun partners, de kleinkinderen en verdere familie. Wij wensen hen veel steun en sterkte in dit verdriet en hopen dat de vele liefdevolle en mooie herinneringen hen tot troost mogen zijn.