De diensten vanaf 18 juli

Geplaatst op 14 jul 2021

Voorzichtig aan gaan we weer een beetje zingen in de kerkdiensten.
De vier voorzangers blijven nog even maar het slotlied en het Amen na de zegen kunnen weer door ieder die wil meegezongen worden!

Verder zal vanaf zondag 18 juli ook de kerkauto weer rijden voor gemeenteleden die de diensten willen bezoeken maar die moeilijk zelf naar de kerk kunnen komen. Aanmelden daarvoor kan bij Bas Udo, telefoon 06-10779181.

Omdat iedereen die wil weer naar de kerk kan komen, zullen we stoppen met het kopiëren en rondbrengen bij diverse gemeenteleden van de complete liturgieën inclusief de tekst van de preek.

In de zomerperiode houden we gezamenlijke diensten met de Gereformeerde kerk in Sleeuwijk.
Om precies te zijn:
• Op 18 en 25 juli in de Ontmoetingskerk
• Op 1 en 8 augustus in de Hervormde kerk
• Op 15 en 22 augustus in de Ontmoetingskerk

Ook voor al deze diensten is aanmelden vooraf nodig omdat we ons aan de maximale bezetting moeten houden zodat we 1,5 meter tussen families kunnen waarborgen.
In ons kerkgebouw kunnen we dan tot 50 bezoekers en in de Ontmoetingskerk tot 100 bezoekers.

Aanmelden voor de diensten van 1 en 8 augustus in onze kerk gaat zoals normaal tot vrijdag 20.00 uur voorafgaande aan de betreffende zondag bij Cees Reemst per e-mail naar rfs@planet.nl of telefoon: 06 28 889 223. Gemeenteleden die zich aanmelden krijgen tijdig te horen of ze inderdaad de dienst kunnen bijwonen. Vermeld daarom ook bij voorkeur uw telefoonnummer bij het aanmelden.

Aanmelden voor de diensten van 18 juli, 25 juli, 15 augustus en 22 augustus in de Ontmoetingskerk gaat via de website van de Ontmoetingskerk: www.ontmoetingskerksleeuwijk.nl
U ziet daar vanzelf op de welkompagina de knop om u aan te melden.

Bij de gezamenlijke diensten is er nog geen koffiedrinken na de diensten. Als het qua corona binnen de perken blijft is er op zondag 5 september weer koffiedrinken na dienst.

Met vriendelijke groet,
Gijsbert van der Beek