De diensten in september

Geplaatst op 29 aug 2021

In september houden we nog hetzelfde systeem aan als in de vakantie, namelijk maximaal 50 bezoekers in onze eigen diensten.
Aanmelden voor de diensten in september in onze kerk gaat zoals gebruikelijk tot vrijdag 20.00 uur voorafgaande aan de betreffende zondag bij Cees Reemst per e-mail naar rfs@planet.nl of telefoon: 06 28 889 223. Gemeenteleden die zich aanmelden krijgen tijdig te horen of ze inderdaad de dienst kunnen bijwonen. Vermeld daarom ook bij voorkeur uw telefoonnummer bij het aanmelden.

De dienst op startzondag 12 september is een gezamenlijke dienst in de Ontmoetingskerk.
Aanmelden voor die dienst gaat via de website van de Ontmoetingskerk: www.ontmoetingskerksleeuwijk.nl
U ziet daar vanzelf op de welkompagina de knop om u aan te melden.

Op 19 september hopen we het Heilig Avondmaal te vieren. Net als de laatste keer dat we Avondmaal vierden krijgen alle bezoekers van de dienst bij binnenkomst van de diakenen persoonlijk brood en wijn aangereikt. Tijdens de viering kan dan iedereen op de eigen zitplaats brood en wijn nemen op het moment dat de predikant dat aangeeft. Iedereen die wil kan uiteraard ook thuis het avondmaal meevieren.

Voorzichtig aan zingen we ook weer een beetje in de kerkdiensten.
De vier voorzangers blijven nog even maar het slotlied en het Amen na de zegen kunnen weer door ieder die wil meegezongen worden!

Verder zal rijdt inmiddels ook de kerkauto weer voor gemeenteleden die de diensten willen bezoeken maar die moeilijk zelf naar de kerk kunnen komen. Aanmelden daarvoor kan bij Bas Udo, telefoon 06-10779181.

Met vriendelijke groet,
Gijsbert van der Beek