Boekenbeurs Ontmoetingskerk 14 en 15 juni

Geplaatst op 28 mei 2024

Boekenbeurs Sleeuwijk

Het is bijna zover. Op vrijdagavond 14 juni tussen 19.00 en 22.00 uur en op zaterdag 15 juni tussen 10.00 uur en 15.00 uur kunt u weer lekker rondneuzen in ons enorme aanbod aan tweedehands boeken in de Ontmoetingskerk. En ook dit jaar is het opgedeeld in kinder- en jeugdboeken, romans (paperback en hardcovers), Nederlandse literatuur, informatieve boeken, levensbeschouwelijke boeken en pockets. In de koffiehoek kunt u tussendoor wat drinken met wat lekkers erbij en even de benen laten rusten. Nieuw dit jaar is dat elk bezoekend kind onder de 13 jaar bij de ingang een boekenbon krijgt en daarmee één boek gratis mag meenemen.

De gehele opbrengst van de boekenbeurs zal zoals elk jaar verdeeld worden over meerdere goede doelen, die allemaal een link hebben met mensen uit Sleeuwijk of de omgeving. Inmiddels hebben we deze uitgekozen uit de aanvragen die we binnengekregen hebben en worden de aanvragers op de hoogte gesteld. Tijdens de boekenbeurs zullen de gekozen goede doelen duidelijk aangegeven worden.

We zijn inmiddels actief mensen aan het benaderen om op maandagavond 10 juni vanaf 19.00 uur te komen helpen met de dozen vol boeken van de zolder naar de diverse ruimtes sjouwen en het op de tafels zetten van deze boeken. Ook op zaterdag 15 juni kunnen we nog hulp gebruiken bij het opruimen en schoonmaken. Dit zal vanaf 15.30 uur plaatsvinden. Als u (nog) niet gevraagd bent, maar wel wil helpen, bel of app John Popma even. Zijn telefoonnummer is 06-36361346.

Graag tot ziens in de voorbereidingsweek of op de boekenbeurs zelf.

De boekenbeurscommissie van de Ontmoetingskerk