Bericht van overlijden van Leny Sterrenburg-Zeiderveld

Geplaatst op 24 feb 2024

Afgelopen dinsdagavond is Leny Sterrenburg plotseling en in zeer kritieke toestand overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Een zware operatie en dagen vol spanning op de IC volgden voor haar man Joost, hun beide dochters Linda en Mieke en hun partners en hun kleinkinderen.
Helaas is Leny zaterdagmiddag 24 februari in het bijzijn van al haar geliefden overleden.

Leny Sterrenburg-Zeiderveld

Leny was 67 jaar oud.

Leny en Joost kennen we als zeer trouwe kerkgangers, daarnaast assisteerde Leny in de Koren-aar en helpt Joost als koster.
De Koren-aartjes en wij als gemeente zullen Leny zeer missen.

In de dienst van zondag 3 maart zullen we Leny gedenken door het noemen van haar naam en het aansteken van de gedachteniskaars.

We condoleren Joost, de kinderen, hun partners en de kleinkinderen met dit plotselinge, smartelijke verlies en bidden hen Gods liefdevolle nabijheid en zegen toe in deze moeilijke tijd.

Gelegenheid om de familie te condoleren is er op woensdagavond 28 februari in de Koren-aar van 19.00 tot 19.45 uur en eveneens na de begrafenisplechtigheid.

De dankdienst voor haar leven wordt gehouden op donderdag 29 februari om 10.30 uur in de Hervormde Kerk en zal worden geleid door dominee Adrian Blom waarna haar lichaam wordt begraven op de Algemene begraafplaats.

De rouwkaart treft u hier aan: Rouwkaart Leny Sterrenburg-Zeiderveld

Liesbeth Verspui