11 en 18 februari 2024; Paasgroetenactie

Geplaatst op 04 feb 2024

Paasgroetenactie 2024

Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar paasgroetenkaarten aan gedetineerden in Nederland.

Ook onze gemeente en de Ontmoetingskerk doen mee aan deze Paasgroetenactie. Op 11 en 18 februari 2024 zal er een tafel staan waar u een groet op een kaart kunt schrijven. Het zijn dubbele kaarten. De bovenste kaart is voor een groet aan een gedetineerde.  De aangehechte kaart is voor de gedetineerde om zelf te kunnen versturen aan iemand. Die laten we dus blanco.

Voor gedetineerden is het bemoedigend als ze een kaart ontvangen, zeker als daar ook iets persoonlijks op staat. Ook al weet u niet precies wie deze kaart ontvangt, u mag ervan overtuigd zijn dat een bemoedigende groet hen erg goed doet. Het is altijd weer een feestelijke gebeurtenis als de kaarten in de kerkdienst rond Pasen in de gevangenissen worden uitgedeeld.

We hopen dat velen van u even langs komen bij de schrijftafel om een groet te schrijven. De diaconie verzamelt alle kaarten en zullen voor het versturen zorgen. Hartelijk dank!   De Diaconie